Hellende Daken

Hellende daken in diverse stijlen

Bij Matrix Dakwerken Willebroek begrijpen we dat een hellend dak niet alleen esthetisch mooier oogt, maar ook extra ruimte creƫert in uw woning, waardoor het nog steeds de voorkeur heeft van de meeste mensen. Wij bieden u de keuze tussen leisteen en standaard dakpannen. Hoewel leistenen een authentiekere uitstraling hebben dan gewone dakpannen, zijn ze wel iets duurder. Maar het voordeel is dat ze vaak langer meegaan dan gewone dakpannen, waardoor ze op de lange termijn een waardevolle investering kunnen zijn.

Bij het plaatsen van een nieuw hellend dak houden we ook rekening met het type dak dat het beste bij uw situatie past. Naast het typische zadeldak, kunnen schilddaken of lessenaarsdaken in sommige gevallen perfect aansluiten bij uw woonstijl, en we adviseren u graag over de mogelijkheden.

Bij Matrix Dakwerken Willebroek bieden we niet alleen het plaatsen van dakpannen aan, maar kunt u ook vertrouwen op onze expertise in het installeren van Velux ramen, dakkapellen en het zorgvuldig kiezen van het juiste type en de dikte van de dakisolatie. U kunt rekenen op een nauwkeurige aanpak en een dak dat perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Contact

Hebt u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende prijsofferte voor zinken dakgoten, de bekleding van een plat dak of een herstelling?