Platte daken

100% waterdichte garantie

Bij Matrix Dakwerken Willebroek bieden we professionele diensten voor het plaatsen van nieuwe platte daken en het herstellen van bestaande platte daken. Ons voornaamste doel is ervoor te zorgen dat uw dak volledig waterdicht is en dat regenwater efficiënt wordt afgevoerd, met aandacht voor de optimale stroomrichting van het platte dak.

Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM en roofing, die elk hun eigen voordelen en eigenschappen hebben. Samen met u bespreken we welk materiaal het meest geschikt is voor uw specifieke situatie en nemen we ook de dakisolatie mee in onze overwegingen.

Het plaatsen van platte daken vereist technische vaardigheid en kennis. Daarom werken wij uitsluitend met ervaren en goed opgeleid personeel om ervoor te zorgen dat uw dak correct wordt geplaatst en afgewerkt. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of een offerte op maat. Wij staan klaar om u verder te helpen en een hoogwaardige oplossing voor uw platte dak te bieden.

 

Contact

Hebt u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende prijsofferte voor zinken dakgoten, de bekleding van een plat dak of een herstelling?