Veluxen

Een aangename lichtinval

Bij Matrix Dakwerken Willebroek weten we dat een dakvenster niet alleen meer daglicht in uw woning brengt, maar ook de zolder kan omtoveren tot een volwaardige leefruimte, zoals een slaapkamer, kantoor of hobbykamer. Bovendien zorgt het voor natuurlijke ventilatie van de ruimte. Onze Velux dakvensters zijn voorzien van voldoende isolatieglas, waardoor ze energiezuinig zijn.

Ons ervaren team plaatst Velux dakvensters naadloos in zowel hellende als platte daken, perfect afgestemd op uw dak. U heeft bij ons een ruime keuze uit verschillende vormen en maten, en we bieden bijpassende gordijnen, rolluiken en accessoires aan, zodat u de lichtinval naar uw wensen kunt aanpassen.

Met oog voor detail en vakmanschap installeert ons team uw dakvensters, zodat u meer dan 30 jaar kunt genieten van uw nieuwe dakramen. Kies voor Matrix Dakwerken Willebroek en laat ons u helpen uw woning te voorzien van meer daglicht en een prachtige nieuwe leefruimte op zolder. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om uw dakvensters te bespreken. We staan voor u klaar om u te assisteren bij dit waardevolle project.

Contact

Hebt u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende prijsofferte voor zinken dakgoten, de bekleding van een plat dak of een herstelling?