Zinkwerken

Zinkwerken

Bij Matrix Dakwerken Willebroek begrijpen we dat koper- en zinkwerken essentiƫle onderdelen zijn van dakwerken. Daarom bieden we deze specifieke dienst aan. Onze ervaren dakbedekkers zijn gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van dakgoten en afvoerpijpen, zowel in zink als koper.

Een zinken dakgoot biedt een stevige, vorstbestendige en duurzame oplossing voor uw dak. Aan de andere kant heeft koper een nog langere levensduur en geeft het een luxueuze uitstraling aan uw villa of statig herenhuis. Het enige aandachtspunt is dat koper prijziger is dan zink.

Wij staan u bij in het maken van de juiste keuze door transparant advies te geven over de voor- en nadelen van beide materialen. Bij Matrix Dakwerken Willebroek leggen we de uiteindelijke beslissing altijd bij u, zodat u weloverwogen kunt kiezen wat het beste past bij uw wensen en budget. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw koper- en zinkwerken met ons te bespreken. We helpen u graag verder!

Contact

Hebt u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende prijsofferte voor zinken dakgoten, de bekleding van een plat dak of een herstelling?